IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Христо Мутафчиев минава под прикритие

9 юни 2011 13 38

Актьорът каца с частния си самолет на страната на...

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Още една култова личност от родния ефир влиза в сериала „Под прикритие". За участието на актьора Христо Мутафчиев бе загатнато още преди премиерата на сериала, но неговия герой така и не се появяваше до сега. Това предизвика доста бурни реакции сред форумистите и феновете на сериала в интернет, като дори се появиха мнения, че той няма да участва и е „бил използван само за ПР". Напротив, Христо Мутафчиев не само, че ще участва, но и неговия герой има основна роля в развръзката на „Под прикритие" - сезон 1.

Дали ще застане на страната на полицията или на мафията...остава загадка до неделя!Знае се само, че се връща от ада директно с частния си самолет!

Междувременно ще видите как „къртицата" в ГДБОП изтрива записа от срещата между Джаро и наркобосовете. Това предизвиква огромен скандал, след който всички полицаи са заплашени от вътрешно разследване. Попов получава информация, че се готви атентат срещу Джаро и Мартин трябва да му го съобщи, за да натрупа точки. Младежът под прикритие обаче иска да зареже задачата и решава това да е последното нещо, което прави като „мафиот".

Любопитна информация е, че покушението срещу Джаро е базирано на напълно реална случка, която влезе в криминалните хроники преди години, което за пореден път говори за достоверността на „Под прикритие"

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари