Следва

Нашият общ приятел

Нели Атанасова и Александър Сано се ЖЕНЯТ по дънки

Дънките са предпочитана дреха в семейството им. Тя дори често купува парчета деним и сама си прави най-различни тоалети...

People of art преди 11 години

Нели Атанасова заяви, че би се омъжила за любимия си Александър Сано-Среброто дори и по дънки.

Пред списание ELLE тя призна, че нейна отколешна мечта е да бъде булка. Известния като Косъма от сериала "Под прикритие" Сашо също няма да има против да се ожени по дънки, тъй като винаги е казвал, че мрази фраковете и официалните костюми - те му пречат да изрази душевността си. Главните двигатели на щурата идея за сватба са 3-годишната Ава - дъщерята на Нели и Сашо, и Иво-младши – син на брюнетката от връзката й с Иво Карамански.

Дънките са предпочитана дреха в семейството на Сашо и Нели. Тя дори често купува парчета деним и сама си прави най-различни тоалети. Дъщеричката й отсега има афинитет към тази материя и настоява гардеробът й да е пълен основно с такива дрешки.



Разбира се, освен заради мечтата си да се омъжи облечена в деним, Нели е на корицата на новия брой и заради перфектното си тяло. Тя дължи младежкото си и секси излъчване на усилени тренировки във фитнеса и на здравословното хранене.







 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра