IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мутресата Съни е истинска домакиня в живота

27 април 2011 10 50

Моделът Ирена Милянкова, която игае главна роля в сериала "Под Прикритие", поставя на първо място децата и семейството си и не обича да се глези

Снимка: Visages

Снимка: Visages

Най-новата звезда на родната телевизия е 25-годишната Ирена Милянкова. За крехката си възраст тя е майка на 4 деца, които са главният й приоритет в живота. Ирена е професионален модел, но поставя кърменето пред диетата, домакинската работа пред фитнес залата, пише в. „24 часа".

Тя получава една от главните роли на мутресата Съни в сериала „Под прикритие" съвсем случайно. "Бях много изненадана, че след първия кръг ми се обадиха и за втория. И преди съм се явявала на кастинги, не крия, че цял живот съм мечтала за актьорството. На втория тур се запознах с Ивайло Захариев - пробите бяха между мен и него. След около седмица ми се обадиха и ми казаха, че съм одобрена.", споделя красавицата.

На екрана тя се разкъсва между двама мъже – мафиота Джаро и внедрения полицай Мартин, но в живота е вярна на бащата на децата си, с когото се събира, когато е едва на 15 и ражда първото им дете.

"Бях на много крехка възраст - спомня си тя. - И съм далеч от мисълта, че това, което се случи, трябва да служи за пример. Аз също съм на мнение, че за всичко си има време, но ето че при мен нещата така се развиха. Срещата със съпруга ми е най-хубавото нещо за мен. С него се чувствам изключително сигурна, обичана - така, както би искала да се чувства всяка жена. А това, че сме родители на четири деца, се случи много естествено. И съм щастлива. Чисто инстинктивно съм улучила правилния човек, с когото създадохме прекрасно семейство."

Милянкова има 12-часов работен ден, но не се глези и се учи бързо. Тя взима уроци по танци, тъй като героинята й е професионална танцьорка. "Приемам работата си много сериозно - не бих си и помислила да се държа като прима госпожица. На снимки е много напрегнато и трябва голяма дисциплина. Не мога да разочаровам хората, с които работя.", допълва Ирена.

За перфектната си фигура тя не полага особени грижи, като най-големият й фитнес са децата, а диетите – кърменето.

Ако си мислите, че не сте я "срещали", погледнете внимателно в галерията горе!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sanuishkata ( преди 12 години )
Тази история може да звучи малко шокиращо, но да си кажа честно свалям й шапка. Аз самата съм на 25 и няма никакви изгледи да създам семейство в скоро време, а започвам да усещам, че го искам. Естествено не бързам да се отчайвам, но понякога си мисля, че не винаги да се изчаква изкуствено постигането на наложения от обществото еталон за зрялост води до положителни резултати.Успех на Ирена в семейния и професионалния живот, сериалът ми се вижда многообещаващ :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар