Куката възкръсва в "Под прикритие"

От екипа потвърдиха официално, че Мариан Вълев ще играе и в третия сезон
Обновена: 20 сеп 2012 15:13 | 19 сеп 2012 12:18, Петя Славова
61

Снимка: Camera LTD
Доста се заговори напоследък, че в новия сезон на "Под прикрите" много от главните персонажи няма да продължат. Единият, с който доста се спекулираше, бе героят на Мариан Вълев-Куката.
Още по темата

Сред версиите бяха, че се е скарал с екипа, продуцентите са го изгонили, той сам напуснал или щял да се снима в друг сериал.

От екипа на сериала обаче официално потвърждават: "Да, Мариан Вълев-Куката ще участва в трети сезон на "Под прикритие".

Като доказателство прилагат и няколко снимки, от които ясно си личи, че Куката ще е заобиколен от жени, ще е в центъра на събитията и ще е все така опасен.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
15
 
5
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 11 години
Ае стига с тоз Куката какво му харесват толкова .. вси4ки мутри и малките им келеш4ета дето им подържават за РАЗТРЕЛ !
40
13
 
9
 
! Отговори
20 СФ преди 11 години
Тоя серял го прават Джаро,Куката,оная кокорана адвокатката със зелено сините очи, Иво да се разкърше малко че е като *** ,Мартин репликите му са все едно декламира Вапцаров.Косама не го знам зъщо е там ,да гледа мераклииски барманката само .Другите се снимат само да могат вечер да викат МАМО ,МАМО виж и мен ме дават по телевизията. Трябва им актиорско маисторство на нашите момчета ,те имат един сценарии ,реплеки излизат и ги декламират като стихотворения,
39
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
наи после хубав филм ,добри артисти ,режисьор до сега даваха само простутии по бг телевизията ,но този филм си заслужава аплодисментите ,чакам го с нетърпение по екрана
38
2
 
6
 
! Отговори
манго джери преди 11 години
Е сега сичкото лапнишаран, ще иска да изглежда като ***!
37
16
 
6
 
! Отговори
а? преди 11 години
И аз искам да играя във филма, но не ме искат, защото съм бял човек и не съм ***. Какво става с тези нови филми бе, хора!?
36
21
 
19
 
! Отговори
Витиз преди 11 години
Тъжна картинка. И актьорчетата ни взеха да се правят на мутри.БГ...
35
6
 
3
 
! Отговори
hitler преди 11 години
pozdrav za selyazite ot 'Sofia'<Dupniza ili Pernik>vse edno de 'Sofia'hahahaha,mafioti s mnogo skapi koli do 10000euro'hahahaha
34
5
 
3
 
! Отговори
hitler преди 11 години
bravo be otvorkovzi te bratyata Margini,Grisha Ganchev,Bojkov,Ivo Kamenov i t.n. sa nad 1.75 hahaha otvorkovzi zalupeni mnogo filmi v glavite vi kuhi.
33
9
 
6
 
! Отговори
до Свиленов преди 11 години
Алооо кинокритика искам да ти задам един въпрос-ти пи ли си днес лекарствата?....Две на куката,че това е актьора number one в сериала,а другия добър е Джаро....Бахаров е посредствен връзкар като брат си
32
20
 
5
 
! Отговори
Атанас Свиленов преди 11 години
Като професионален кинокритик мога да сложа оценки 5 на Бахаров, Пенев и Сано. Заслужени двойки за Джаро и Куката. Мартин - без коментар.Мога да сложа оценки и на останалите, но ме е страх да не объркам някое име и да се изложа.
31
12
 
6
 
! Отговори
сашка васева преди 11 години
кво се е изпоцапал тоя ,бе
30
1
 
18
 
! Отговори
следящ нещата преди 11 години
А кво стана с оня Миронов е? Нали го бяха замислили като доброто ченге - кинти, благотворителност шуно-буно, пък после така евтино го "гръмнаха", уж кат лош...Имаха някъв план с Буковската...и тя ли се изпокара с екипа? Само мазен Марто няма мърдане, братче
29
3
 
3
 
! Отговори
до 33-справка преди 11 години
*** въчков от него всички се насираха а колко бече висок
28
5
 
8
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
"справка-галевите" абе момче я си лягай
27
6
 
16
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
до 33 ти си някакъв *** ръста няма никакво значение от това дали си ганкстер или не има много ниски мафиоти не всички са "Галевите" но в твоята глава като чуеш ганкстер си мислиш за дебеловрати *** това всъщност по-често са охраната на някой мафиот.
26
34
 
11
 
! Отговори
Винченцо с дебелия преди 11 години
Куката мяза на баба. Много далеч от образа на истинския бг гангстър. Който не е имал досег с първообраза му, само той може да му се кефи. И по принцип Вълев си е малко хартиен тигър, секссимвол за ученички и продавачки по пазари и молове. Същото важи и за останалите в сериала, единствено Бахаров на моменти успява да си влезе в ролята.
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кукатаме кефи ако заеграе малко със очите , да ги пресвива когато говори ми прелича на Роберт Де Ниро .Иначе във тоя сериал се преразказват савсем реални случки и сабития от живота
24
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВО СТЕ НЕДОВОЛНИ ОТ МАРТИН, ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА ТАКА ГОВОРЯТ. ЦЕЦО-ХАЗЯИНА ДА НЕ ГОВОРИ С ПАТОС Я?
23
6
 
29
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
Мартин само заради физиката си са го избрали, иначе и за самодейна трупа не става. Въпреки че, онази която играе депутатка (беше май и в "Дунав мост") хептен пък за нищо не става. А за да довърша градацията "Мартин" и "депутатката" заедно са за Оскар спрямо Елена Петрова.
22
7
 
6
 
! Отговори
снимка 6 преди 11 години
а пък Захарчето колко е готиноооо! Гледали ли сте го в Love.net и Дзифт? Моят типаж отвсякъде!!!!